• Софтуер за управление на продажби
 • Категория : СКЛАДОВ СОФТУЕР
  Допълнителна категория : Онлайн софтуер
  Цена : 180.00 лв
  Количество:
  /


  Ако продуктът Ви е харесал ще се радваме да го
  споделите с Вашите приятели.

  Софтуер за управление на продажби

   

  Софтуерът за управление на продажбите в търговския обект, накратко наречен СУПТО, служи за електронната администрация на разнообразните дейности в един търговски обект. Управлението на магазин изисква не само административни, но и чисто управленски и маркетингови умения. От гарантирането на наличието на достатъчно инвентар, до съставянето на месечни отчети за продажбите, тези умения са необходими, за да се гарантира, че бизнесът ще работи безпроблемно.

  Наличието на ефективна система за продажби може да ви помогне, за да се уверите, че всичките ви операционни процеси протичат гладко. Този тип софтуерна система е мястото, в което клиентът извършва плащане за продукти или услуги в магазина ви. Когато клиентът направи покупка, той извършва търговска транзакция, която се отчита от софтуера. Той е централният компонент в бизнеса, центърът, в който всичко като счетоводство, инвентар и управление на клиентите, се слива. Липсата на софтуер за управление на продажби създава риск от сериозно забавяне на дейността и загуба на важни данни, които биха могли да помогнат за доразвиването на бизнеса. Като например ключови индикатори за профила на клиентите, нивото на инвентара и кога са нужни нови поръчки за доставки. Всичко това е информация, която се съхранява и се предоставя от софтуера за управление на продажби. 

  Разбирането на софтуерните и хардуерните компоненти и възможности на системата за продажби за търговски обекти, ще ви позволи да направите информиран избор за биснеса си. Всяка такива система съдържа определени предимства, които улесняват бързото извършване на ежедневните операции на вашия бизнес. Важно е да разберете какви опции предлагат различните софтуери и как те отговарят на нуждите на вашите търговски операции.

  Множество дейности в търговския обект могат да са досадни и изразходващи прекалено много ресурси. С правилния софтуер за управление на продажбите, търговците имат възможността да опростят важни ежедневни търговски операции. Съвременните системи предлагат гъвкавост при обработката на ежедневните транзакции. Те подобряват шансовете на бизнеса за успех, като предоставят инструменти за оптимизиране на процесите в него. Отчетът на продажбите е една от главните функции, които софтуерът притежава. Позволява ви да разглеждате продажбите, а различните видове системи предоставят различни начини на визуалиация на тези числа, достъпа до данните и други детайли. Софтуерът за управление трябва да може да генерира подробни отчети за продажбите, въз основа на продукт, време, служител, обща цена на продадени артикули, чиста печалба, процент на печалба и брутна печалба. 

  Друг важен компонент от работата на една система за управление на продажбите в търговски обект, е управлението на инвентара. Това означава следенето на всички продукти, които минават през обекта, така че да знаете кога е време да направите нови поръчки и на кои стоки. Софтуерът може да сканира и преброява продуктите, като управлява наличността с помощтта на продуктови категории (размер, цвят). Обозначава продукти от инвентара с уникален сериен номер и има възможността да проследява наличието на продукти в различни локации. 

  Управлението на клиентската активност е още една главна цел на супто софтуера за управление на продажби. Той проследява клиентските данни, обвързва транзакция със съответен клиент, следи историята на покупките му и по възможност записва информация за клиента като име, възраст, рожден ден, телефонен номер и имейл адрес. По този начин, системата играе неизменна роля за изграждането на силни взаимоотношения с вашите клиенти, а това от своя страна води до повторно закупуване на продукти.

  Производител : IT 365 Ltd


  Брой прегледи : 1246


  Написани Общо 0 мнения за Софтуер за управление на продажби

  За да направите запитване или да оставите мнение за Софтуер за управление на продажби е нужно потребителско име.

  СУПТО програма за продажби - възможност за създаване за заявка към конкретен снабдител с опция за изпращане на емейл съобщение
  Супто

  Складов софтуер / Складова програма / Супто / НЕСУПТО