• СУПТО
 • Категория : СКЛАДОВ СОФТУЕР
  Допълнителна категория : Онлайн софтуер
  Цена : 180.00 лв
  Количество:

  Ако продуктът Ви е харесал ще се радваме да го
  споделите с Вашите приятели.

  СУПТО СОФТУЕР ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОДАЖБИТЕ В ТЪРГОВСКИ ОБЕКТ

   

  Софтуерните програми за управления на продажбите се използват с цел организиране и улесняване на процеса на отчитане на продажбите в един бизнес. Тази задача не е лесна за изпълнение без помощтта на такъв вид софтуер. Необходимо е непрекъснато наблюдение на различните ключови показатели за ефективност, включително ефективността на търговските екипи и представители, които работят за вас. Софтуерните решения отговарят за извършването на тези процеси, както и за отчитането на информацията за продажбите, получавана по различни търговски канали. Разпространението и събирането на потенциални клиенти, спрямо различните им нужди и предпочитания, се извършва чрез софтуер от този вид. Събирането и целенасоченото използване на важна за биснеса информация, не може да се случи без нужната автоматизация. 

  Софтуерът за управление на продажбите служи точно за това. Той автоматизира тези гореизброени задачи за изпълнение и по този начин помага на вас и на вашия търговски екип да се съсредоточите върху по-важната цел - сключването на повече сделки. Този тип софтуер е широкоразпространен сред различните индустрии и става все по-лесен за навигиране. Нека първо да се опитаме да резюмираме какво точно означава софтуерното управление на продажбите.

  Управлението на продажбите е целият процес на взаимодействие с вашите клиенти или потенциални клиенти, които се опитвате да убедите да купят вашия продукт. Този процес включва планирането, набирането на персонал, изпълнението на поръчките и анализа на вашия търговски екип, техните цели и резултати. За да увеличите продажбите си, е важно постоянно да проследявате различни аспекти от търговския процес, както и да автоматизирате повече дейности. Така улеснявате работата на вашите търговски представители, за да могат да се съсредоточат върху най-важните си цели - да откриват нови перспективни клиенти и да ги превръщат в утвърдени такива. Супто софтуерът за управление на продажбите ви помага да увеличите продажбите си, като същевременно предоставите най-добрата продуктова стойност на клиентите си. 

  Ключовите показатели за ефективност, като веригата на продажбите, работа на търговските представители, коефициентът на сключване на сделки, средното време, необходимо за сключване на сделки, играят основна роля за повишаването на продажбите. Софтуерът за управление на продажбите регистрира всички тези показатели и ви дава пълната картина. По този начин, позволява да прилагате по-сериозен контрол върху всички аспекти на бизнеса и към постигането на желаните от вас цели. Визуализирайки веригата, по която се осъществяват продажбите, можете да разберете повече за вашите потенциални клиенти и пътищата, по които да направите връзка с тях. Това са само малка част от функциите, които софтуерът за управление на продажбите предоставя на тръговските компании. 

  Производител : IT 365 Ltd


  Брой прегледи : 911


  Написани Общо 0 мнения за СУПТО

  За да направите запитване или да оставите мнение за СУПТО е нужно потребителско име.

  Демо видео клип на СУПТО   
  СУПТО програма за продажби - възможност за въвеждане на описание на проблема и сериен номер за всеки един продукт
  Супто

  Складов софтуер / Складова програма / Супто / НЕСУПТО