• Складов софтуер за андроид
 • Категория : СКЛАДОВ СОФТУЕР
  Допълнителна категория : Онлайн софтуер
  Цената не е посочена или продуктът Складов софтуер за андроид е безплатен.
  Количество:

  Ако продуктът Ви е харесал ще се радваме да го
  споделите с Вашите приятели.

  СКЛАДОВ СОФТУЕР ЗА АНДРОИД

   

  В последните години андроид приложенията за управление на инвентара станаха все по-популярни сред тези, които искат да улеснят и оптимизират своят бизнес и продажби. Можете да направите това, използвайки вашия мобилен телефон или таблет с андроид. Единственото, което се изисква е да закупите професионален супто инструмент за управление на инвентара и да го инсталирате на устройството.Този тип приложения съдействат за безпроблемното складиране на стоки и регулирането на други логистични процедури в складовото пространство. 

  Приложенията обикновено имат вграден четец на баркодове, който може да разпознава различни баркод формати. Той си служи с камерата на мобилното устройство, като по този начин регистрира и отчита отделните складови артикули в своя регистър. Софтуерите за андроид извършват повечето функции, които са утвърдени в по-старите складови системи, както и други по-нови такива. Служат за редовното отчитане на складовия обем към дата и час. Тези данни могат да се изкарат под формата на Excel таблици. Други данни, които се съхраняват със софтуера, са складови документи за стоки, които могат да бъдат разглеждани и архивирани за бъдещо ползване. 
  Тези супто софтуери предлагат лесен достъп до историята на транзакции и доставки за всеки избран артикул. Бързината и лесната навигация на андроид приложенията, ги прави особено удобни при търсенето на елементи по имена или кодове и улеснява процеса на локализация на артикулите. 

  Производител : IT 365 Ltd


  Брой прегледи : 3565


  Написани Общо 0 мнения за Складов софтуер за андроид

  За да направите запитване или да оставите мнение за Складов софтуер за андроид е нужно потребителско име.

  СУПТО програма за продажби - работа с клавиатура + бързи бутони при продажби, доставки и издаване на документи
  Супто

  Складов софтуер / Складова програма / Супто / НЕСУПТО