• Складов и сервизен софтуер
 • Категория : СКЛАДОВ СОФТУЕР
  Допълнителна категория : Онлайн софтуер
  Цена : 180.00 лв
  Количество:
  /

  Етикети : сервиз ,

  Ако продуктът Ви е харесал ще се радваме да го
  споделите с Вашите приятели.

  СКЛАДОВ И СЕРВИЗЕН СОФТУЕР

   

  Ръчно администрарният процес на обслужване на рекламации във всеки търговски бизнес, е тежък и често неефективен. Клиентите често остават неудоветворени от бавните процедури, загубената документация и прекомерното разчитане на информацията на хартиени носители. Затова автоматизацията на обслужването на клиентски рекламации е особено важно за бъдещето на вашия развиващ се бизнес. 

  Съществуващият процес отнема твърде много време и съдържа множество рискове от грешки и цялостно повтарящи се действия. Това води до оперативна неефективност, повишени разходи и риск от загуба на клиенти. Складовите и сервизни софтуери предлагат начини за безпроблемно и ефективно пренареждане на клиентските искания и взаимоотношенията с тях. Платформите от този тип задействат цялостния процес на обслужване по цялата верига на бизнеса. Ускоряват обработката на рекламации, подобряват нивото на сервизните дейности и оперативната ефективност. Това включва управление на съдържанието, проектиране и мониторинг на процеси, всичко в една обща платформа. 

  Складовият и сервизен софтуер създава достъп до информация, която подпомага извършването на персонализирани контакти с потребителите. Както клиентите, така и служителите, които поддържат обслужването на рекламациите, могат да участват безпроблемно в този процес на обратна връзка. Софтуерите са създадени с главната цел да интегрират и да се приспособяват към отделните случаи, със своята отвоерена и гъвкава архитектура.


  Сервизен модул
  1. Приемане на продукти за сервизиране
  2. Обелязване в проценти напредъка на конкретното обслужване
  3. Детайлна справка за всички сервизни поръчки с опция за филтър по име, стаус (текущи или завършени ремонти) и по дата

  СЕРВИЗЕН МОДУЛ В СУПТО СКЛАДОВ СОФТУЕР DI-SKLAD v5

  СУПТО Di-Skladv5 притежава функцията "сервизен модул". Това предлага приемане на продукти за ремонт. 
  След като менюто за приемане е отворено от горния ляв ъгъл се избира под меню "Сервизиране"

  Сервиз

  Маркирането на продуктите става чрез изписване на наименованието на или номера на продукта. Ако продуктът не е въведен е възможно да се  натисне бутон "Добави нов" . Тоагава ще се отвори прозорец, в който можем да въведем данните на продукта. 
  Дава се възможност за въвеждане на различно описание на проблема, сериен номер и количество. 

  След като продуктите за обслужване на въведене в приемането трябва да се избере техния снабдител/клиент. След като и той бъде избран може да се добавя и коментар към приемането. За приключване се натиска бутон "Довърши". Тогава ще се отвори разписка за приемане в сервиз.

  Добавяне на продукти за сервизиране
  Разписка за приемане в сервиз

  Както се вижда на изображението в разписката освен данните за снабдителя и приетите продукти с описанието на проблема и серийните номера се показва и историята на действията по отстраняване на проблемите.
  Чрез натискане на бутон "Добави история" е възможно директно започване на сервизната дейност за конкретното приемане с № 20

  Сервиз-история-на-ремонта

  Справка за сервизните поръчки може да се направи от СПРАВКИ->ПОДРОБНИ ДОКЛАДИ->СЕРВИЗ
  От тук се предлага опция за филтър на сервизните поръчки по статус (в процес на обслужване и завършени ремонти), по име на снабдител и по период.
  Чрез нарискане на бутон "Напред" се изтегля и визуализира цялата информация от зададения филтър.

  СПРАВКА СЕРВИЗ
  СПРАКА СЕРВИЗ

  В конкретния пример имаме само едно приемане с номер 20. Натискайки върху "Приемане 20" се отваря историята на обслужването. 
  Както се вижда на изображението избираме действие оглед и като коментар въвеждаме "наранена стойка на камера...." и натискаме бутон "Добави". Така информацията се натрупва и обновлява автоматично - кой опеатор, кога и какви действия е извършил.

  След като сервизната поръчка бъде ремонтирана на 100% можем да извадим продуктите от склада чрез меню ПРОДАЖБИ. От горния ляв ъгъл избираме от падащо меню опция "Сервизиране". Започваме да изписваме наименованието на продуктите с техните количества. След това маркираме клиент и натискаме "НАПРЕД". Като коментар се въвежда от кое приемане е изписваната стока и се натиска бутон Довърши. Ще се покаже разписка за сервизиране в която са показани изписаните сервизирани продукти.

  СЕРВИЗ ИЗПИСВАНЕ

   

  Ако желате да предоставите копие от история за конкретния ремонт на клиента може да я разпечатате от СПРАВКИ->ПОДРОБНИ ДОКЛАДИ->ДОСТАВКИ. Избирате конкретния период и отваряте Приемане №20. След това я разпечатвате.

  История на сервизната поръчка

   

  Производител : IT 365 Ltd


  Брой прегледи : 1119


  Написани Общо 0 мнения за Складов и сервизен софтуер

  За да направите запитване или да оставите мнение за Складов и сервизен софтуер е нужно потребителско име.

  СУПТО програма за продажби - Частични плащания по доставки и продажби
  Супто

  Складов софтуер / Складова програма / Супто / НЕСУПТО