• Thunderbird
 • Категория : ОФИС СОФТУЕР
  Цената не е посочена или продуктът Thunderbird е безплатен.
  Количество:
  /


  Ако продуктът Ви е харесал ще се радваме да го
  споделите с Вашите приятели.

  По-лесно начало

  Ръководителя за Настройка на Пощи

  Преди излизането на тази функция трябваше да знаете вашите IMAP, SMTP, и SSL/TLS настройки. Сега всичко което е нужно да посочите - са името, пощенския адрес и паролата, след което помощника за настройка на пощи ще провери автоматично нашата база данни и ще въведе необходимите настройки.

  Адресник с Едно-щракване

  Адресника с Едно-Цъкане е бърз и лесен начин да добавите нови контакти към вашия адресник. За да добавите просто цъкнете звездичката в получено съобщение. С две цъкания ще добавите подробности като снимка, рожден ден и друга информация за контакта.

  Напомняне за Прикачени Файлове

  Системата следи за думи като "прикачен" и файлови разширения в съдържанието на съобщенията Ви и проверява дали не сте забравили нещо за да Ви напомни преди да изпратите писмото.

  Раздели и търсене

  Раздели

  Ако ви харесва разглеждането в раздели във Firefox’s, ще обикнете и пощата в отделни раздели. Може да зареждате различни писма в различни раздели и лесно да се прехвърляте от едно на друго. Пощата в раздели улеснява справките ви в различни писма когато имате нужда. За улеснение разделите ви позволяват да държите едновременно множество писма отворени.

  Двойно-щракване или натискане на клавиш Enter вече отваря текущото писмо в нов раздел. Щракване с дясно копче на мишката върху съобщение или папка ги отваря в раздел във фонов режим.

  При изход от Thunderbird, видимите раздели се запазват и възстановяват при следващото отваряне. Също има меню за разделите в лентата с инструменти за раздели, за да ви помогне да превключвате между тях.

  Лента с инструменти за Бързо Филтриране

  Лентата с инструменти за Бързо Филтриране спомага за по-бързото разпределяна не пощата ви. Започнете да въвеждате думи във полето за търсене на Бързия Филтър и получавате светкавични резултати. Или пък можете да филтрирате поща според Нови съобщения, Маркери, Контакти в адресника итн. Можете същото да "Закачате" или запазите Филтър и да го ползвате из множество папки.

  Търсене

  Инструментите за търсене в Thunderbird съдържа функции за филтриране и хронология, за да спомогнат за намирането на точното писмо. Thunderbird също така индексира всички писма, което значително ускорява търсенето. Резултатите от търсенето се отварят в раздел, така че да може лесно да превключвате между тях и други писма.

  Архив на Съобщенията

  Ако смятате че ще имате нужда от определени писма в бъдеще но не ги искате смесени с останалите в главната поща можете да ги архивирате! Архивирането спомага да ръководите кутията за нова поща и да прехвърляте писма в системата за архивиране.

  Избирайки бутона Архивирай или клавиш ‘А’ можете да архивирате поща.

  Мениджър по Активности

  Мениджъра по Активността записва всички взаимодействия между Thunderbird и пощенския Ви доставчик на едно място. Вече няма гадаене. С един поглед на едно място можете да видите всичко което се случва във вашата поща.

  Персонализирайте Вашето Преживяване с Електронната Поща

  Образ и Усет на Thunderbird

  С Персони, леки "кожи" можете да променяте образа на вашия Thunderbird моментално. Достъпни са стотици варианти от всякакви видове. Можете също да избирате и от множество Теми които преобразяват целия набор икони в Thunderbird.

  Умни Папки

  Умните Папки позволяват да боравите с множество пощенски регистрации като комбинира основни папки като "Входящи", "Изпратени" или "Архивирани". Вместо да влизате във входящата кутия на множество регистрации, можете да видите всички нови писма на едно място.

  Мениджъра за Добавки

  Изберете и инсталирайте Добавки директно към Thunderbird. Вече не е необходимо да ходите до сайта за добавки а просто да пуснете Мениджъра за Добавки. Не сте сигурни коя добавка е подходяща за вас? По всяко време можете прегледате рейтинги, препоръки, описания, снимки и да задавате въпроси на място за да решите кои са подходящи за Вас.

  Обезопасете и Защитете Вашата електронна поща

  Строга Поверителност

  Thunderbird предлага задълбочена поддръжка за вашата поверителност както и защита от външни изображения. За да подсигури вашата поверителност, Thunderbird автоматично блокира външни изображения към писмата.

  Защита от Измами

  Thunderbird ви пази от писма който се опитват да ви заблудят за да получат лична и конфиденциална информация от вас и ви предупреждава когато определено писмо е потенциална измама. Като допълнителна защита, Thunderbird ви предупреждава когато цъкнете на някоя връзка която се опитва да ви отведе на различно място от упоменатото в съобщението.

  Автоматично Обновление

  Системата за обновления на Thunderbird проверява дали използвате последната версия и ви уведомява когато има достъпни обновления. Обновленията по сигурността обикновено са с малък размер от 200 KB - 700 KB, правейки свалянето, боравенето и инсталирането им бърз процес. Автоматичната система за обновления доставя най-новия Thunderbird за Windows, macOS и Linux в над 40 различни езика.

  Отрязване на Боклука

  Популярните инструменти за боклуци които има Thunderbird са усъвършенствани така, че да са една крачка напред от нежеланата поща. Всяко писмо което получавате преминава най-модерните Thunderbird филтри за нежелана поща. Всеки път когато маркирате писмо като нежелано системата на Thunderbird го взима в предвид и се развива, за да можете да прекарвате повече време четейки писма от значение. Thunderbird може също да ползва филтрите за нежелана поща и на вашия доставчик за по-голяма защита от боклуци.

  Отворен Код

  Сърцето на Thunderbird е отворено към всеки и е водено от хиляди пламенни, опитни разработчици и експерти по сигурността от цял свят. Нашата отворена среда и активна общност от експерти спомага да подсигурим защита заедно с постоянното усъвършенстване на нашите продукти и едновременно с това да се оползотворяват най-добрите защитни средства от трети лица за още по-голяма сигурност.  Брой прегледи : 404


  Написани Общо 0 мнения за Thunderbird

  За да направите запитване или да оставите мнение за Thunderbird е нужно потребителско име.

  Демо видео клип на Thunderbird   
  СУПТО програма за продажби - възможност за въвеждане на коментар по текуща доставка
  Супто

  Складов софтуер / Складова програма / Супто / НЕСУПТО